"Моліться за мене": Лайма Вайкуле підтвердила проблеми зі здоров'ям

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше публічно підтвердила проблеми зі здоров'ям. На тлі чуток про рецидив онкології артистка попросила за неї молитися, передають Патріоти України.

Водночас жодної інформації про перебіг хвороби та вражену частину тіла зірка не розповіла. На запитання, чим саме хворіє співачка, вона відповіла: "Замість того, щоб щось говорити, я скажу так: моліться за мене! Я буду щаслива. Я скажу вам дякую, бо я також молилася за всіх вас".

Також виконавиця додала, що дуже уважно стежить за своїм самопочуттям і дотримується всіх рекомендацій лікарів. Особливо зірка хвилюється через те, щоб не підхопити вірусні захворювання.

"Я вірю лікарям та роблю те, що мені кажуть медики. П'ю багато води, я тричі ходила на щеплення і одного разу перехворіла. За потреби зроблю щеплення ще раз", – поділилася Лайма Вайкуле.

Як відомо, в 90-х роках в Америці зірці поставили діагноз – рак грудей. Після складного лікування їй вдалося побороти онкологію, проте вже в 2022 році артистка неочікувано повідомила, що знову вирушила в США з медичних причин.

Вона не називала хворобу, проте шанувальники припустили, що в співачки стався рецидив. На курси хімієтерапії може також вказувати те, що під час своїх концертів Вайкуле ховала волосся за хустинкою та капелюшком.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...