Молода без молодого: Каменських розповіла, як сумує за Потапом (фото)

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вразила шанувальників відвертою сукнею, заявила, що їй не вистачає Потапа. Про це вона написала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

«Чоловік, я так сумувала, ми так рідко стали бачитися через зйомки і концерти… І з одного боку робота — це прекрасно, але мені тебе дуже не вистачає», — написала Каменських і опублікувала спільне фото.

Багато фоловерів залишили захоплені коментарі: «Щастя вам і любові, ви чудова пара», «Це найпрекрасніше почуття, як любов».

Але є також уїдливі випади: «Tобі зраджують, я знаю», «Скоро Потап на інший одружіться», «По ходу, мені одній здається, що там любов'ю й не пахне».

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...