Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як чоловік погрожував їй розлученням (відео)

Дружина співака Віктора Павліка - Катерина Репяхова - зізналася, що чоловік погрожував їй розірванням шлюбу. А все через те, що йому не подобаються її змін у зовнішності завдяки пластичним операціям. Минулого року жінка зробила ринопластику та ліпофілінг підборіддя.
29-річна блогерка зазначає, що чула погрози щодо розлучення, але це її не зупиняло.

"Колись він мені казав, якщо зробиш те чи те, то я подам на розлучення… Але не розлучається, ясна річ. Він думав, що це буде працювати, але не працює. Важко, звикає. Я його довго готую морально. Я не раджуся, я ставлю перед фактом і все", - поділилася дівчина в інтерв'ю для "ЖВЛ".

І попри критику чоловіка, блогерка все одно думає про наступну операцію. Цього разу вона хоче зробити мамопластику.

"Я би ще зробила груди, але це вже після другої вагітності. Але це вже не горить. Можливо, колись, але зараз а пріоритеті інше", - додала вона.

До слова, нещодавно дружина Віктора Павліка зізналася, що хоче ще дітей від Віктора Павліка. Катерина мріє про донечку. Зараз подружжя виховує лише єдиного податку сина Михайла, якому скоро буде три рочки.


"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...