Молодша на 35 років: Композитор Градський за місяць до смерті одружився із українкою (фото)

Російський співак і композитор, один із засновників російського року Олександр Градський незадовго до смерті одружився з українкою. Так, артист 17 років прожив у цивільному шлюбі з акторкою, Мариною Коташенко. За цей час жінка встигла народити йому двох синів. Втім, офіційно пара побралася лише за місяць до смерті Градського. На тому, аби узаконити їхній шлюб, наполягала саме Марина, повідомляють Патріоти України із посиланням на Mk.ru.

Зазначимо, що Марина Коташенко родом з Києва. Дівчина після школи одразу переїхала до Москви. З Градським випадково познайомилася, коли їй було лише 19 років. Марина стала четвертою дружиною музиканта.

Нагадаємо, Олександр Градський помер 28 листопада. Артист потрапив до лікарні у Москві з підозрою на інсульт і перебував у реанімації. Лікарі, на жаль, не змогли врятувати життя музиканта. Також відомо, що його здоров'я різко погіршилося після того, як він перехворів на коронавірус у вересні.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...