Молодша на 35 років: Композитор Градський за місяць до смерті одружився із українкою (фото)

Російський співак і композитор, один із засновників російського року Олександр Градський незадовго до смерті одружився з українкою. Так, артист 17 років прожив у цивільному шлюбі з акторкою, Мариною Коташенко. За цей час жінка встигла народити йому двох синів. Втім, офіційно пара побралася лише за місяць до смерті Градського. На тому, аби узаконити їхній шлюб, наполягала саме Марина, повідомляють Патріоти України із посиланням на Mk.ru.

Зазначимо, що Марина Коташенко родом з Києва. Дівчина після школи одразу переїхала до Москви. З Градським випадково познайомилася, коли їй було лише 19 років. Марина стала четвертою дружиною музиканта.

Нагадаємо, Олександр Градський помер 28 листопада. Артист потрапив до лікарні у Москві з підозрою на інсульт і перебував у реанімації. Лікарі, на жаль, не змогли врятувати життя музиканта. Також відомо, що його здоров'я різко погіршилося після того, як він перехворів на коронавірус у вересні.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...