Монарші негаразди по-данськи: Королева Мері підігріла чутки про велику сварку з королем Фредеріком, - британські ЗМІ

Королева Данії Мері

Рівно за місяць, 14 травня, король Данії Фредерік і його дружина, королева Мері, відзначать 20-ту річницю весілля. Однак останнім часом подружжя уникає спільних появ на публіці після того, як у листопаді минулого року монарх спровокував чутки про роман із мексиканською світською левицею Женев'євою Казановою, пише Daily Mail.

За останні 10 днів королева Мері чотири рази була присутня на різних заходах у гордій самоті. Її чоловіка поруч не було.

Так, 3 квітня мати чотирьох дітей відвідала 75-річчя створення Ополчення в Музеї свободи в Копенгагені. Вона є почесним майором данського ополчення, тоді як її чоловік раніше служив у військово-морських і військово-повітряних силах своєї країни. До Мері приєднався генерал-майор Єнс Геннінг Гарлі, голова Ополчення, щоб оглянути парад перед церемонією.

У Музеї свободи королева була без чоловіка

Чотири дні потому Її Величність побувала на відкритті оленячого парку в Наерумі. Вона представила монограму свого чоловіка на одних із червоних воріт, перш ніж випустити двох оленів у парк.

Її Величність Мері на відкритті оленячого парку

9 квітня королева Марія стала гостею благодійної конференції в Копенгагені. На святкуванні 20-річчя The Specialists, організації, яка допомагає аутистам і нейровідмінним людям працевлаштуватися, у Національному музеї Данії мала дуже елегантний вигляд у яскравому синьому костюмі та чорних туфлях на високих підборах.

Королева Мері на благодійній конференції в Копенгагені

Єдиний раз за цей час, коли подружжя разом виконувало королівські обов'язки, стали зустрічі в палаці Амалієнборг у Копенгагені. Поки король Фредерік вітав у палаці послів Гвінейської Республіки, Вірменії та Словаччини, Марія зустрілася з представниками Данського фонду психічного здоров'я.

Щоб трохи заспокоїти громадськість щодо їхньої сім'ї, король і королева наприкінці минулого тижня разом вирушили на гірськолижний курорт у Швейцарії. Однак це не допомогло: пара, яка посіла данський трон у січні, мала дуже холодний вигляд одне з одним на тлі краєвидів Верб'є.

Мері тримається з гідністю після того, як у ЗМІ потрапили фото, де її чоловік і колишня невістка герцогині Альби прогулювалися Мадридом, перш ніж вирушити по домівках, перевдягнутися і знову піти в ресторан. Знімки викликали скандал, і Женев'єві довелося виправдовуватися. Вона спростувала будь-які романтичні стосунки з королівською особою.

Фредерік і Мері зустрілися в пабі Slip Inn у Сіднеї 2000 року, коли принц вирушив до Австралії, щоб підтримати збірну Данії з вітрильного спорту на Олімпійських іграх. У своїх мемуарах "Слово короля" Фредерік розповів, що його дружина, яку він називає "жінкою свого часу", не боїться кинути йому виклик.

"Як згадувалося раніше, мій батько був дуже патріархальною людиною і намагався передати цей зразок своїм двом синам. Однак тут я багато чого навчився в дружини, яка час від часу нагадує мені, що, звісно, я не завжди маю рацію, і що моїм словам не вірять автоматично лише тому, що я чоловік у домі", — писав він.

Король додав, що Мері — його "партнерка і ведена жінка", з якою у нього "супердинамічність".

Він також спростував чутки про зради:

"Я люблю шлюб, свою дружину, наших дітей і всю щасливу основу, що виникає у людей, яким вдається залишатися разом і наполегливо працювати. Ми з Мері — діти нашого часу".

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...

Старий скандаліст влипнув по-повній: 75-річного Жерара Депардьє затримали в Парижі за звинуваченням у сексуальному насильстві. В чергу вишикувались 13 жінок

понеділок, 29 квітень 2024, 17:40

У понеділок, 29 квітня, в Парижі поліцейські затримали Жерара Депардьє. Культового актора допитають у зв'язку зі звинуваченнями двох жінок у сексуальному насильстві. Про це повідомляє телеканал BFMTV. . Перша жінка стверджує, що в 2014 році, коли вон...