Моніці Белуччі - 57: ТОП-7 цікавих фактів та найспокусливіші фото легендарної італійки

30 вересня італійська акторка й модель Моніка Белуччі святкує 57-річчя. Її називають однією з найгарніших жінок планети й ідеалом жіночності. Патріоти України пропонують вашій увазі сім неочікуваних фактів із життя кінозірки та її найгарячіші фото.

1. Модель родом з італійського міста Чітта-ді-Кастелло. Батько працював у транспортній компанії. А мати, чию красу успадкувала зірка, була художницею.

2. Белуччі мріяла здобути юридичну освіту й збирала гроші на навчання в університеті Перуджі. Та вона не лише вступила до університету, а й пройшла кастинг у модельному агентстві Elite Model Management, у якому почала працювати з 16 років. Згодом її захопив світ розкошів, тому із мрією бути юристкою розпрощалася і почала працювати моделлю 16 год. на добу.

3. У 24 роки Белуччі вирушає до Мілана. Там за рік досягає кар'єрних висот: знімається для світових журналів і стає обличчям Dolce & Gabbana.

"Коли мені було 15-16 років, завжди намагалася довести, що маю мізки. Зараз мені байдуже. Якщо хочете думати, що я дурна, думайте. Це ваша проблема. Усім не догодиш", – сказала в інтерв'ю акторка.

4. Дебютувала в кіно 1990 року: тоді зіграла в телевізійному фільмі "Доросле кохання". З того часу Белуччі знялася в понад 70 стрічках.

5. 1995-го під час знімання фільму "Квартира" в Белуччі розпочинається роман із колегою - французьким актором Венсаном Касселем. Пара одружилася 1999 року.

6. Акторка народила первістка за два тижні до 40-річчя. Назвали доньку Дівою. 20 травня 2010-го 45-річна Белуччі народила ще доньку Леоні. У серпні 2013 року подружжя повідомило, що розлучається. Белуччі й Кассель прожили в шлюбі 14 років.

7. Крім рідної італійської модель досконало знає англійську, французьку й іспанську мови.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...