Морда ледь в екран влізла: Басков, який змінився до невпізнання, розплакався, шкодуючи поранених окупантів (відео)

Російський пропутінський співак Микола Басков розревівся, розповідаючи про поранених окупантів. Він заявив, що особисто спілкувався з загарбниками, котрі втратили кінцівки на війні в Україні передають Патріоти України.

Проте глядачів більше зацікавили зміни в зовнішності путініста, який за кілька місяців суттєво набрав вагу. Фрагмент з інтерв'ю поширили Telegram-канали.

Басков розповів, що під час одного з візитів до шпиталю з пораненими окупантами його попросили піднятися до командира батальойону, який втратив ногу. Скалічений російський загарбник попросив обійняти співака-"патріота" на знак подяки.

Згадуючи цей момент, путініст пустив сльозу і назвав катів, вбивць, ґвалтівників та воєнних злочинців "героями". Наостанок пропагандист закликав росіян "рятувати самих себе" та дякувати армії за те, що поки вони помирають, мирні громадяни можуть гуляти і їсти в ресторанах.

Вочевидь, Микола Басков справно дотримується власних рекомендацій. За ті кілька місяців, які він не з'являвся в інфопросторі, пропагандист набрав зайві кілограми, на що звернули увагу користувачі мережі.

"Щось у Миколи з обміном речовин. Шайбу непогано від'їв", "Будку здорову накусав хлопець. Видно, страждає", – йдеться в деяких повідомленнях.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...