Морепродукти - табу: ТОП-5 заборон для Кейт Міддлтон, які витримає не кожна сучасна жінка

Життя герцогині Кембриджської багатьом здається казкою: проживання в замку, виходи в розкішних сукнях, зрештою, чоловік - принц. Але на ділі стан речей далеко не такий. Патріоти України розповідають про топ-5 обмежень, накладених на герцогиню, яких не кожна дівчина погодилася б дотримуватися.

Вести соцмережі

Офіційна сторінка у герцогів Кембриджських є. Але вона присвячена робочим візитам. І навіть модні образи Кейт туди викладаються не завжди.

Проте, через можливий витік інформації дружині принца Уільяма суворо заборонено викладати в мережу що-небудь і ділитися своїми думками, як звикли всі дівчата в сучасному світі.

Проявляти почуття до чоловіка на публіці

Часом здається, що Кейт Міддлтон і принц Уільям вже втратили почуття один до одного - настільки стримано вони поводяться. Але виявляється, герцогині не можна інакше. На публіці пара не повинна проявляти ніяких почуттів, що прописано в протоколі.

Носити яскравий манікюр і макіяж

Як монарша особа, Кейт не має права носити яскравий манікюр, робити виразний макіяж і надягати речі "кричущих" відтінків. Їй належить бути скромною і нейтральною. Тому герцогині слід обирати нюдові відтінки нігтів, натуральні кольори в макіяжі і приглушені - в одязі. Хоча часом бунтарський дух ікони стилю все ж бере своє, як при недавньому виході.

Їсти молюсків

Вважається, що мідії, устриці та інші молюски через неправильне зберігання можуть припинитися в отруту. А тому членам королівської сім'ї простіше відмовитися від них, ніж ризикувати здоров'ям. Тому Кейт також доводиться відмовляти собі в подібних гастрономічних задоволеннях.

Ходити по магазинах самій

Для сучасної дівчини похід по магазинах - мало не головний антистрес. А ось Кейт не може дозволити собі вийти з палацу без супутників. Охоронці зобов'язані супроводжувати герцогиню як в продуктовий магазин, так і у бутік.

Джерело: РБК-Україна

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...