Москва зрадницю таки кинула? "Це - сповідь": Ані Лорак у вишиванці і вінку вперше за 7 років заспівала українською

Ані Лорак зробила те, чого від неї аж точно не очікували - заспівала українською мовою. Вперше за сім років! Крім того, на свою пісню "Бачила" співачка показала доволі ніжне відео, у якому вона постає в вишиванці та вінку, передають Патріоти України.

Більше про нове творіння 42-річної артистки читайте у матеріалі Lite нижче (щоб подивитися відео - гортайте сторінку до кінця). За словами Кароліни, вона давно планувала презентувати трек українською, але дуже ретельно підходила до вибору пісні.

Через роки пошуків, Лорак сама написала ліричну композицію "Бачила", яка являє собою симбіоз приємної меланхолії та особистих переживань."Це спогад-сповідь про те, що навіть попрощавшись з любов'ю, вона не проститься з тобою, а буде жити в серці, не дивлячись ні на що", - каже співачка.

Відео на новинку сповнене образами та символізмом, а внутрішній біль зірка передає за допомогою символів і національних елементів.

У кліпі, до слова, співачка з'являється в трьох унікальних образах ручної роботи. Один з нарядів - вишиванка глибокого червоного кольору - був створений вишивальницями з Буковини - батьківщини артистки - і відображає етнічний код цього краю.

"Я написала слова з глибини свого серця. Мені хотілося створити особливий візуальний ряд. Кліп дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан", - коментує Ані Лорак.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...