"Москвич" за москвича: Коля Сєрга потролив росіян, які більше ніколи не повернуться додому з України

Відомий музикант та телеведучий Коля Сєрга, який зараз захищає нашу країну від окупантів у лавах ЗСУ, потролив росіян на тлі новини про часткову мобілізацію в РФ. Артист висміяв той факт, що родичі загиблих в Україні окупантів на "гробові" за своїх синів, чоловіків чи батьків купують собі машини, передають Патріоти України.

Так, Сєрга переспівав хіт російської естрадної співачки Алли Пугачової "Папа купил автомобиль", змінивши в ньому рядки на "Папа – теперь автомобиль". Своїм музичним шедевром артист-військовий поділився на особистій сторінці в Instgram.

У помітно піднесеному настрої Сєрга задерикуватим голосом виконав: "В доме волнение, шум, удивление. Это не сказка, а быль. Где-то за городом, очень недорого папа – теперь автомобиль! Абсурду та гумору ситуації додає те, що після заяви міністра оборони РФ Сергія Шойгу про заклик на службу 300 тис. резервістів АвтоВАЗ запланував виробити в 2023 році 300 тис. автомобілів."Ну що, розпочалася акція "Москвич" за москвича", – прокоментував співак.

Шанувальники гумор Сєрги оцінили, залишивши під відео близько 17 тис. лайків (на момент написання новини). У коментарях інтернет-користувачі писали: "АвтоВАЗ вірить у ЗСУ", "Ржу в голос", "Колю, ти як завжди найкращий", "Вони ж реально йдуть воювати тільки заради машини. Кончена нація", "Шедеврально".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...