Мовчить про війну в Україні: Коля Сєрга розповів, після якого випадку Регіна Тодоренко для нього померла

Український музикант та ведучий Коля Сєрга розповів повну історію спілкування з колишньо колегою Регіною Тодоренко, яка переїхала до Росії і замовчує війну в Україні. Артист зізнався, що її ігнорування записаного ним публічого звернення стало моментом, коли він "поховав" зірку в своєму житті, передають Патріоти України.

За словами співбесідника журналіста, він не має бажання більше спілкуватися з одеситкою. Такий коментар пролунав в інтерв'ю "Зірковому шляху" на YouTube телеканалу "Україна"

"Я записав відеозвернення, де в особі Регіни звернувся до всіх нейтральних блогерів на території РФ. Але вона аж ніяк не відреагувала. І я зрозумів, що це був похорон Регіни в моєму житті. Надгробна промова – бац, і кинув земельку", – розкрив ведучий.

До того, як поставити крапку в історії з Регіною, зірки "Орлу і Решки" поскандалили в публічному просторі через загинувшого друга Сєрги Аліка, який за сумісництвом був колишнім хлопцем Регіни Тодоренко.

Тіло покійного товариша музиканта знайшли в ході звільнення Бучі. Він був застрелений у потилицю російськими окупантами, коли вийшов з підвалу.

Того дня зрадниця українського народу вперше відреагувала на трагічну війну на батьківщині, розмістивши траурну свічку та написавши кілька рядків з поеми Марини Цвєтаєвої.

Мовчання Тодоренко змусило Сєргу вперше від 24 лютого написати їй в особистий чат. Ексколеги перекинулися кількома словами про сім'ю Аліка після чого українка видалила повідомлення співбесідника ізвинуватила його в бажанні похайпитися на своєму імені.

В відповідь на це артист опублікував скриншоти повної переписки з ведучою та записав відеозвернення до неї і всіх зірок в Росії, що мовчать про війну. Тодоренко на ролик не відреагувала, що і стало останньою крапкою в їхніх взаєминах.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...