Мовчить про війну вже 5 місяців: Через Софію Ротару розгорівся гучний скандал у прямому ефірі (відео)

Телеведуча Наталія Мосейчук вважає, що до всіх зірок-мовчунів, навіть якщо вони є народними артистами України, потрібно ставитися негативно. За її словами, ніхто не наважується відкрито засудити Софію Ротару, співачку, яка раніше збирала тут стадіони, а зараз мовчить про війну (останній пост співачки в Instagram на антивоєнну тему було зроблено ще 1 березня), передають Патріоти України.

Звісно, Наталія має право на таке судження, але навряд чи її авторитет набагато переважує вагу Софії Михайлівни в ефірі всіх її програм разом узятих.

І співведучий Наталії Іван Леньо впевнений, що якщо вже волати до громадянської відповідальності, то не зірок, а їхніх слухачів, які ходили на їхні концерти та платили їм гроші.

«Найбільшим покаранням для цих баранів буде не те, що Мишко та Іван кидатимуться г*вном, а те, що на їхні концерти не прийде жоден українець», — сказав музикант.

А ось продюсер Михайло Ясинський упевнений, що вибір залишається за кожною конкретною людиною. Хто хоче слухати Ротару та інших зірок-мовчунів, той хай слухає.

«Якщо завтра вони зберуть зал і там будуть люди, я на це не зверну увагу, тому що я сам можу туди не піти. Нехай це буде особистий вибір людини. Це все про нашу дорослість. Між співаком та громадянином — велика прірва», — сказав Ясинський.

Знову ж таки, чудові ведучі явно забувають, що можуть опинитися в ситуації, коли на їхні «містечкові» заходи не буде жодної реакції, а на концерт Ротару — або її відмова від концерту в кремлі — резонанс буде набагато більшим. Тому навряд чи потрібно зараз «кидатися какашками» — краще забезпечити «правильну» реакцію Софії Михайлівни — як у випадку з Андрієм Данилком — до країни-агресора, і тоді у виграші будуть усі українці.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...