"Може ніколи не заговорити": Тимур Мірошниченко озвучив страшний діагноз названого сина

Зіркове подружжя Тимур Мірошниченко та Інна Мірошниченко довели, що в цьому житті немає нічого неможливого, особливо якщо ти робиш добру справу, передають Патріоти України.

Так, зараз вони проходять процес усиновлення дворічного хлопчика, який під час великої війни втратив батьків. Вони розповіли, що малюк народився дуже рано з вагою 1,4 кілограмів. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком.

Подружжя в ефірі "Ранку у великому місті" зізналися, що від дитини багато хто відмовлявся, але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

"У нього значне відставання в розвитку – він дуже рано народився з вагою 1,4 кг, пролежав в інтенсивній терапії. Малюк пережив важку операцію, і витратив дуже багато сил, щоб вижити", - кажуть подружжя.

Також Інна розповіла, що у їхнього майбутнього сина викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Крім того, у хлопчика грижа і проблеми з очима.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....