Може повернутися до Європи: Роналду має цікавий пункт у своєму контракті з "Аль-Насром"

30 грудня зірковий португальський форвард Кріштіану Роналду офіційно перебрався до "Аль-Насра" із Саудівської Аравії. Проте, не виключено, що вже наступного сезону він знову може опинитися в європейському футболі, передають Патріоти України.

Так, за інформацією видання Marca, 37-річний нападник має цікавий пункт у своєму контракті з саудитами. Нібито він передбачає, що Кріштіану може на правах оренди перейти до англійського "Ньюкасла", якщо "сороки" за підсумками цієї кампанії фінішують у топ-4 АПЛ і кваліфікуються до Ліги чемпіонів.

Джерело стверджує, що такий трансфер може бути легко реалізований завдяки тому, що англійським клубом володіє Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який має хороші зв'язки з босами "Аль-Насра".

Сам же Роналду досі хоче грати в Лізі чемпіонів і залишитися рекордсменом найпрестижнішого клубного турніру Європи. Наразі саме португалець забив найбільше м'ячів в історії ЛЧ (140). Найближчий його переслідувач, форвард французького ПСЖ Ліонель Мессі, відстає на 11 голів.

Варто зазначити, що "Ньюкасл" нині сенсаційно посідає третю сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Тож шанси реалізувати описаний план повернення Роналду до Європи є досить реальними.

Нагадаємо, Кріштіану підписав контракт з "Аль-Насром" до літа 2025 року. У новому клубі він буде заробляти "космічні" 200 мільйонів доларів на рік.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...