Може сміливо підміняти на концертах: Ольгу Сумську порівняли з Іриною Аллегровою через зміну іміджу (фото)

Легендарна українська актриса Ольга Сумська приєдналася до зйомок нової картини "Любов і блогери". Творці фільму, телеведучий Володимир Остапчук і блогер Євген Таллер, обіцяють, що українці залишаться під враженням. Також серед акторів можна помітити: Катерину Кістень, Назара Задніпровського та багатьох інших. 55-річна Сумська зізнається, що відразу прийняла пропозицію, вона вірить в успіх цієї стрічки. Більш того, їй дісталася роль директора клубу. Знаменитість у своєму мікроблозі показала, як виглядає її героїня, передають Патріоти України.

Актриса позувала в екстравагантному вбранні з глибоким декольте. У доповненні екстравагантного образу - перука і яскравий макіяж. "Пощастило, так пощастило! Директор клубу міста КАГАПЛИК - пані Тамара! Всім добра!", - підписала відео Ольга Сумська.

Багато шанувальників зазначили, що актриса нагадує Ірину Аллегрову, яка знайома всім завдяки своїй пишній шевелюрі: "ОЛЕЧКАААА АГООООНЬЬЬЬ", "Неперевершена", "Ну шик, блиск, краса", "Аллегрова", "В цьому образі можна замінювати на сцені Ірину Аллегрову!".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...