"Може тебе вбити": Ксенія Мішина відверто розповіла про токсичні стосунки

Українська актриса і героїня реаліті-шоу "Холостячка-1" Ксенія Мішина, яка в липні оголосила про розставання з Олександром Еллертом, написала пронизливий пост про токсичні стосунки, які можуть вбити. Про це повідомляється на її особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України

Артистка неодноразово заявляла, що була жертвою домашнього насильства. З батьком свого сина Платона вона розлучилася, коли була вагітна. Нині чоловік не бере участі в житті спадкоємця і не допомагає фінансово. Незабаром у актриси з'явився заможний молодий чоловік. Але після кількох щасливих місяців чоловік став принижувати та ображати кохану, а згодом підіймав руку.

Для Мішиної тема токсичних стосунків залишається болісною. Вона вирішила висловити свою думку з цього приводу і вберегти багатьох дівчат від необдуманих вчинків.

"З дитинства нас вчили тому, що віддавати, ділитися, допомагати це добре. Ти хороший, якщо зробив щось хороше. А якщо ти хороший - ти коханий. Дивна схема ринкових стосунків, яка одного разу може тебе вбити.

І ось ми тут і там поступаємося, терпимо, миримося, чекаємо в очікуванні дива. Чекаємо, що настане той момент, коли наші хороші справи переважать чашу терезів і нарешті настане нагородження і ми зануримося в щастя. На цьому слизькому шляху ми підтримуємо себе фразами "що не вбиває, робить нас сильнішими" і вони навіть допомагають. Але ми продовжуємо страждати, не отримуючи нічого натомість. Адже ми віддаємо, тому що хочемо бути хорошими та в 99% випадків нас про це ніхто не просив. А значить єдиний, кому ця жертва була потрібна - це ти сам. Замкнуте коло, в якому обов'язково настає момент розчарування. Гнів і агресія беруть управління нами у свої руки й тут би стрепенутися, усвідомити, що я йду не туди. Але з дитинства нас вчили "хороша дівчинка, не б'ється, не кричить, не злиться і не лається". І знову крива логіка. І ми заходимо на нове коло: вина за те, що випробували злість і агресію до інших або навіть до себе, неважливо...", — написала телезірка.

За словами знаменитості, вихід з такої ситуації є, "потрібно обрати себе". Вона впевнена, що тільки в такому випадку людина відчує себе щасливою і вільною.

Шанувальники знову відзначили мудрість і усвідомленість Мішиної: "Як же ці слова зараз в точку", "Дякую, Ксюшо, за думку-пост", "Дякую за ці слова! І за ваш шлях", "Чудова", "Чарівні слова".

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина знялася в спокусливій фотосесії. У кадрі зірка постала в стильному костюмі, надівши піджак на голе тіло. Тим самим вона засвітила оголені груди.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...