Може трапиться з кожним: Королева Максима опинилася у конфузній ситуації - і це сфотографували

Конфузи часом трапляються і з королевою Нідерландів Максимою, передають Патріоти України.

Її Величність вчора відвідала відкриття будинку Пітера Тейлера у музеї Тейлера у Харлемі, Нідерланди. Будинком користувався Пітер Тейлер (1702–1778), людина, яка залишила свій стан, колекції та будинок фонду, який мав працювати на благо людей.

Пітер був багатим голландським менонітським купцем, дітей у нього не було, а всю свою спадщину він заповів (за сьогоднішніми мірками: близько 80 мільйонів євро) на заняття релігією, мистецтвом та наукою в його рідному місті, що призвело до створення музею Тейлера.

Королева Максима прибула на захід у червоній сукні з тонким поясом на талії та червоному пальті, доповнивши лук темними шкіряними човниками на підборах, світлим манікюром, насиченим макіяжем очей та сережками-висячками. Надворі, коли королева знімала з обличчя захисну маску, повіяв сильний вітер, який, звичайно ж, зіпсував її зачіску.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...