"Можемо, нарешті, собі її дозволити!": "Холостяк" Нікіта Добринін зізнався, скільки він заплатив за найдорожчу подорож у його житті

"Холостяк" Нікіта Добринін і переможниця проєкту Даша Квіткова збираються відправитися в свою найпершу подорож разом з маленьким сином. Батьками закохані стали 13 липня і всього через кілька місяців парочка збирається почати показувати дитині світ, зазначають Патріоти України.

Через місяць після пологів закохані відзначали річницю, однак через клопоти і нові обов'язки, належним чином відсвяткувати не вийшло. Саме тому вони хочуть всією сім'єю поїхати за кордон і гарненько відпочити. Для цього український шоумен зняв найкращий готель. Путівка обійдеться подружжю не дешево, про що "Холостяк" Нікіта Добринін розповів своїм підписникам.

"Коротше, хлопці, я повинен був розповісти вам про те, скільки коштує наша поїздка до Туреччини. Скажу чесно, це реально для нас новий рівень. Сьогодні прислали прорахунки, вони вже фінальні ... Усередині цікаве відчуття, - зазначив екс-"Холостяк" в Інстаграм-сторіз. - Можемо, нарешті, собі її дозволити!"

Дізнавшись суму, Нікіта Добринін не міг повірити очам - 225 тисяч гривень. Але учасник 9-го сезону романтичного проєкту "Холостяк" зізнався, що воно того варто.

"Так, друзі, сума саме така. Ми нічим не помилилися і навіть не переплатили, ми просто обрали для себе найкращий готель, про який, правда, вже давно мріяли, де ідеально буде відпочивати з маленькою дитиною", - уклав ведучий.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...