"Можливо, щось не так": Євгенія Власова пояснила, чому зникла зі сцени на понад 10 років

Українська співачка Євгенія Власова назвала причину своєї відсутності на сцені протягом останніх 15 років.Як зізнається Євгенія, у певний період вона зрозуміла, що все довкола їй натякає про музичну перерву. До того ж артистка почала свою співочу кар'єру у досить юному віці, тому навантаження давалося взнаки.

"Заради того, щоб себе перезібрати і повернутися до тієї Жені, яку я знала до 17 років. Тому що я працювала багато вночі, їздила рано на навчання. Тож, втомлювала себе і напружувала. І важливо було зупинити себе. Тому що багато чого трапилося в моєму житті такого, що кричало мені: "Женю, зупинись, треба подумати. Можливо, щось не так!". Але у мене не було можливості спинитися – подія за подією, якась відповідальність перед сім'єю, донькою… Все воно створювало велике напруження. І мені потрібно було зупинитися", - поділилася зірка на М1.

За словами Власової, вона вже відновила свої сили та готова до повернення на сцену з новими композиціями та новому амплуа.

"Так, у мене вийшло перезібратися. І навіть більше. Я на сцену повертаюся, але трішечки іншою. Інша музика, інший стан. Це про те, щоб все ж таки лікувати своїм голосом, вібрацією і частотою", - додала артистка.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...