Можна взагалі не впізнати: Лариса Доліна кардинально змінила імідж (фото)

Російська естрадна співачка Лариса Доліна кардинально змінила свій образ перед концертним туром. Відома раніше попеляста блондинка показалася перед фанатами з чубчиком та темно-каштановим кольором волосся. Фотографію в новому амплуа 66-річна виконавиця виклала на свою сторінку в Instagram, передають Патріоти України.

Любителька довгого волосся відрізала свої локони, представши перед аудиторією з зачіскою "під хлопчика". Вокалістка позувала в бежевій максі-сукні з розрізом на нозі та глибоким декольте. На ноги артистка взула високі ботфорди з стразами.

Візажисти Доліної зробили їй яскравий макіяж, підкресливши вилиці знаменитості. Також у співачки були яскраво намальовані губи і підведені очі. Російська артистка позувала на блискучому фоні, сховавши руки у кишенях. На шиї у неї висіло коштовне кольє, інкрустоване дорогоцінними каменями. Шию зірки відтіняли масивні чорно-білі сережки.

Нагадаємо, що раніше Доліна неодноразово експерементувала з волосся, нарощуючи довжину і підрізаючи його до плеч. Артистка також полюбляла робити об'ємні кучері та зачіску "каре".

Проте експерименти з кольором для співачки в новинку, тому підписники закидали Ларису схвальними відгуками. "Шикарно, вам дуже пасує", "Богиня", "Неймовірна красуня", – написали коментатори.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...