"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Віндзорів подій, передають Патріоти України.

У документальному фільмі ITV британець розкрив, що основна причина цього – його страх за сімʼю. Герцог вважає, що колишній акторці загрожує реальна небезпека. Слова члена королівської сімʼї передали People.

"Це все ще небезпечно, і все, що потрібно – це одна людина, яка читає ці матеріали, щоб діяти відповідно до того, що вона прочитала. І неважливо, чи це буде ніж, чи кислота, що б це не було, це речі, які викликають у мене справжнє занепокоєння. Це одна з причин, чому я не хочу повертати свою дружину в цю країну", – пояснив син короля Чарльза ІІІ

Побоювання принца пояснюються заявою колишнього керівника контртерористичного підрозділу Скотланд-Ярду Ніла Басу, який стверджував у 2022 році, що існувала загроза життю американки. Тоді поліція знайшла винних і притягнула їх до відповідальності.

Поговорюють, що саме з міркувань безпеки Гаррі зрікся королівських обовʼязків і вивіз дружину на інший континент. Після цього Виконавчий комітет із захисту членів королівської родини та громадських діячів (RAVEC) позбавив їх права на охорону британської поліції. Навіть прохання принца повернути охорону за його кошт не спрацювало.

Зрештою герцог вирішив тримати подалі від Лондону своїх маленьких дітей і дружину. Востаннє вони порушили це правило під час похорону королеви Єлизавети ІІ. "Я не можу наражати свою дружину на таку небезпеку, і, враховуючи мій життєвий досвід, я не хочу без необхідності наражати на небезпеку і себе", – сказав Гаррі.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...