"Мріяла почати нове життя": Друг померлої учасниці "МастерШеф" Стелли Клименко розповів про їхню останню розмову

Стелла Клименко несподівано померла у понеділок, 13 вересня, під час відпочинку в Єгипті. Її друг і шеф Микола Люлько розповів, що вона по поверненню до Києва хотіла почати нове життя. Про це Люлько написав у Instagram, зазначають Патріоти України.

"Коли вона їхала, сказала - "Я повернуся і хочу почати нове життя". Чи так воно склалося, чи так життя повинно було скластися??? Тепер тільки питання і здогадки", - зазначив Микола. Він також розповів, що перед від'їздом Стелли він сказав їй, щоб вона добре відпочила, і не думала про роботу, не писала йому, і він не збирався відволікати її від відпочинку.

Але тепер він шкодує, що після того дня більше з нею не розмовляв і навіть не списувався. "Насолоджуйся життям, цінуй всіх, хто поруч з тобою, говори їм частіше те що ти відчуваєш по відношенню до них! Ці слова і ще купа інших думок у мене крутяться останні три дні в голові...", - додав він.

Нагадаємо, що друзі Стелли просять про фінансову допомогу, тому що тіло 30-річної дівчини необхідно доставити з Єгипту в Україну. Гроші можна перевести на карту батька учасниці "МастерШеф" Клименка Олега Володимировича. Номер картки 5363 5420 1759 4103.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...