"Мріяла почати нове життя": Друг померлої учасниці "МастерШеф" Стелли Клименко розповів про їхню останню розмову

Стелла Клименко несподівано померла у понеділок, 13 вересня, під час відпочинку в Єгипті. Її друг і шеф Микола Люлько розповів, що вона по поверненню до Києва хотіла почати нове життя. Про це Люлько написав у Instagram, зазначають Патріоти України.

"Коли вона їхала, сказала - "Я повернуся і хочу почати нове життя". Чи так воно склалося, чи так життя повинно було скластися??? Тепер тільки питання і здогадки", - зазначив Микола. Він також розповів, що перед від'їздом Стелли він сказав їй, щоб вона добре відпочила, і не думала про роботу, не писала йому, і він не збирався відволікати її від відпочинку.

Але тепер він шкодує, що після того дня більше з нею не розмовляв і навіть не списувався. "Насолоджуйся життям, цінуй всіх, хто поруч з тобою, говори їм частіше те що ти відчуваєш по відношенню до них! Ці слова і ще купа інших думок у мене крутяться останні три дні в голові...", - додав він.

Нагадаємо, що друзі Стелли просять про фінансову допомогу, тому що тіло 30-річної дівчини необхідно доставити з Єгипту в Україну. Гроші можна перевести на карту батька учасниці "МастерШеф" Клименка Олега Володимировича. Номер картки 5363 5420 1759 4103.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...