Мріяла про дітей: Стало відомо, що найбільше турбувало зірку "Район Беверлі-Гіллз" Шеннен Догерті перед смертю

Американська акторка Шеннен Догерті пішла з життя 13 липня у віці 53 років. В одному зі своїх подкастів Let's Be Clear зірка серіалу "Район Беверлі-Гіллз" розповіла, що протягом тривалого часу намагалася стати мамою, допоки не дізналася про своє онкологічне захворювання, думки про лікування якого викликали сильне занепокоєння, передають Патріоти України.

Бажання знаменитості завагітніти безпосередньо вплинуло на процес боротьби з раком молочної залози, пише People. Повторне проходження хіміотерапії, про яке стало відомо за три тижні до смерті, найбільше турбувало американку у останні дні життя.

Шеннен Догерті не полишала спроб завагітніти протягом кількох років, використовуючи всі можливі способи. За словами акторки, вона неодноразово наважувалася на штучне запліднення, адже хотіла мати спільних дітей із тодішнім обранцем Куртом Ісварієнком: "Я хотіла дитину не тільки для себе, а й для свого чоловіка. Я хотіла, щоб це було для нашого шлюбу. Я хотіла, щоб він також реалізував цю частину себе".

Зірці довелося припинити намагання стати мамою у 2019 році, коли захворювання "повернулося" після тривалої ремісії, у вигляді метастатичного раку 4 стадії.

Наступним випробуванням для артистки, яке турбувало її перед смертю, стало проходження хіміотерапії, пише Daily Mail. Вона зазначила, що такий тип лікування відбувається дуже складно, адже виснажує організм.

"Це мене "зруйнувало" в тому сенсі, що так, я знала – у мене четверта стадія, і так, я знала, що це справді серйозно, але коли вам потрібно йти в лікарню, і вам повинні поставити порт, все стає дуже реальним у неймовірно інший спосіб", – розповіла Шеннен Догерті у одному з подкастів.

За словами акторки, результати хіміотерапії не могли передбачити ні вона, ні лікарі. Цей фактор викликав у неї найбільше тривоги та хвилювань.

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...

"Ми почувалися приниженими": Відома українська акторка розсекретила суми гонорарів, які отримували російські актори в Україні

четвер, 18 липень 2024, 22:55

Відома українська акторка Ніна Набока ("Спіймати Кайдаша", "Припутні", "Будинок "Слово". Нескінчений роман") свого часу, як й інші її колеги, працювала на знімальних майданчиках разом з росіянами, яких до самого вторгнення активно запрошували зніматися...