Музикант-воїн Положинський розкрив, чим займається на службі та де зараз перебуває

Ексфронтмен гурту "Тартак", а від початку повномасштабної війни військовий ЗСУ Олександр Положинський розповів, чим зараз займається на службі та де перебуває.

Артист поділився, що військове керівництво призначило йому завдання. Виконавець нині перебуває в Києві та веде в межах служби програму на "Армія FM". Зокрема, на радіо частина працівників – це військові ЗСУ.

"Це програма, яку я роблю в межах своєї служби на "Армія FM", де частина працівників і ведучих – це військовослужбовці Збройних сил України. Мене туди скерувало керівництво моє. Сказали: "Так, йди на радіо, роби програму". Я кручу різну музику, закордонну і українську, до мене часто приходять гості", - розповів співак у програмі "Ранок у великому місті".

Також Положинський розповів про операції на очах, які він переніс у березні. Артист зізнався, що мав серйозні проблеми з зором. Особливо це відчувалось, коли виконавець служив на фронті та виконував бойові завдання. Тож, Положинський скористувався тим, що нині перебуває в Києві, взяв направлення в госпіталі та зробив операцію. Як зізнався артист, його зір нарешті значно покращився.

"Це, можна сказати, планова операція. У мене давно почалися проблеми з зором. Зараз врешті-решт завдяки тому, що я проходжу службу в Києві і отримав направлення з госпіталю, мені зробили операцію. Я дуже задоволений. Саме під час перебування на фронті і різних польових виходів я відчув незручності, пов'язані з тим, що я змушений ходити в лінзах", - поділився співак.


"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...