"Ми бачимося не так часто": Олена Зеленська зізналася, як змінилися її стосунки з чоловіком-президентом України

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що її стосунки із чоловіком-президентом Володимиром Зеленський значно змінилися з початком повномасштабної війни. Вона пояснила, що за ці 2,5 роки їхній 20-річний шлюб став міцнішим попри те, що подружжя бачиться менше, ніж раніше, передають Патріоти України.

Олена Зеленська пояснила, що це відбулося через те, що пара почала відчутно підтримувати один одного. Як вона зазначила в інтерв'ю Daily Mail, вони "ніколи не набридають одне одному".

"Я думаю, що ми стали ближчими й більш пов'язаними, тому що ми підтримували один одного так, як ми на це сподівалися. Я думаю, що не підвела його, і він ніколи не підводить мене. Ми бачимося не так часто, як хотілося б, тому кожна зустріч – це радість. Ми ніколи не втомлюємося один від одного, ніколи не набридаємо один одному. І це робить сім'ю сильнішою", – сказала перша леді.

З початком великої війни їй із дітьми – 20-річною Олександрою і 11-річний Кирило – доводиться жити окремо від Володимира Зеленського. І хоч їхні зустрічі відбувалися лише на кілька годин на тиждень, тепер, за словами Олени Зеленської, вони почастішали.

"Це не нормальне життя для будь-якої людини, яка живе в країні, що перебуває у стані війни. Це постійний психологічний тягар і тиск. Я сподіваюся, що коли цей тиск зменшиться, з нашою перемогою, ми зможемо залишатися розсудливими й з нами все буде добре. Але зараз я думаю, що ми емоційно близькі, як ніколи. І ми дуже добре розуміємо один одного. Насправді, це дуже важливо, коли ти вмієш поважати своїх близьких. Я впевнена, що однієї любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що було б дуже важко залишатися з ним, навіть при величезному коханні, якби я не вірила в його чесність", – зізналася Олена Зеленська.

Вона додала, що неймовірно пишається витривалістю Володимира Зеленського і його твердим рішенням залишитися в Україні й надалі керувати державою на початку російського вторгнення

"У страшні дні, тижні та місяці на початку війни я ні на секунду не сумнівалася, як він себе поведе. Але ще більше я пишаюся його стійкістю. Це довготривалий марафон. Проявити хоробрість один раз можливо – іноді це може бути випадковість. Але коли ти постійно вкладаєш усі свої сили та енергію в досягнення спільної мети, це вимагає чогось більшого. Він справляється, і я молюся, щоб він не втрачав свою силу і міць, тому що він потрібен нам таким, яким він є: сильним і впертим", – продовжила перша леді.

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...