"Ми будемо захищатися до кінця, у нас немає вибору": Андрій Шевченко висловився про війну з російськими окупантами

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів британському виданню Daily Mail про розв'язану Російською Федерацією війну проти України, передають Патріоти України.

"Я спав. Мені зателефонували. Це була моя мама. Вона… Вибач. Це непросто. Запевняю тебе. Вона сказала: "Війна почалася". Ми не могли повірити, що Росія піде на такий крок і почне війну. Ми були шокованими.

Ти відчуваєш кожну бомбу, яка влучає в землю, тому що будинок тремтить. Ось такий вигляд зараз має війна. Та стадія, коли росіяни оточують місто і просто бомбардують. Вони не зупиняються. Це безжалісно.

Вони не дають українському народу шансу на гуманітарні коридори. Моя мама там. Сестра теж, як і дядько, тітка, кузен. Мої друзі - деякі на передовій. Вони стоять за нашу країну, свободу, вибір, гордість. Ми захищаємося, боремося. Ми мусимо. У нас немає вибору.

Позиція президента Володимира Зеленського була дуже важливою. Він міг виїхати. Але чітко сказав, що залишиться і що ми повинні захищати нашу країну. Це об'єднало український народ. Він залишився з ними, ми не здамося.

Коли ти бачиш людей на вулиці, які йдуть без зброї, щоб зупинити танк - це сильно. Ми будемо захищатися до кінця. Росії тут не раді. Я просто кажу правду. Правильний підхід - говорити правду. Мені дуже шкода журналістів, які гинуть. Ті, хто перебуває на передовій, намагаються розповісти світові правду, а їх вбивають.

Джордан, мій старший син, пішов зі мною на протести в Лондоні. Він знає, що відбувається. Мені та моїй родині тяжко, але знаю, як важко людям в Україні, які постійно бояться за своє життя", - сказав Шевченко.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...