"Ми часто сваримося через будь-які дрібниці": Ольга Сумська відверто розповіла про стосунки з чоловіком Борисюком

Народна артистка України Ольга Сумська відверто розповіла про стосунки зі своїм 60-річним чоловіком Віталієм Борисюком, передають Патріоти України.

За словами знаменитості, їхні стосунки пережили чимало випробовувань. Втім, їм завжди вдавалося дійти порозуміння за більш ніж 30 років шлюбу. А причиною найчастіших сварок між подружжям стає їхня робота. Ольга зізналася, що дуже часто дає поради своєму чоловікові, як режисерка. Так, під час його вистав вона може поділитися своїм баченням картини. На що Віталій реагує доволі різко, адже не любить зауважень.

"Було багато тріщин, але ми порозумілися за ці більш, ніж 30 років. Треба берегти ці стосунки. Треба поливати цю квітку любові, якщо бог подарував тобі відчуття того, що це твоя людина. Ми часто сваримося через будь-які дрібниці. Він дуже не любить зауважень. Після вистави я можу зробити декілька режисерських зауважень, бо я режисер в душі. Він не сприймає їх і починається… Так постійно, ну акторська пара", - поділилася Ольга Сумська в інтерв'ю Люкс ФМ.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...