"Ми дуже любимо Америку": Дружина Ступки зізналася, чому вони з чоловіком переїхали до США

У вересні 2021 року Дмитро Ступка зі своєю дружиною та 5-річною дочкою перебрався жити в Лос-Анджелес. Дівчинка пішла в один із місцевих садків, а її знамениті батьки ведуть бізнес віддалено. Виявляється, зіркове подружжя планує влаштуватися на Заході назавжди, інформують Патріоти України.

В інтерв'ю дружина відомого українського актора прокоментувала своє бажання жити у США. Виявляється, вся річ у кліматі. Ні Дмитро, ні Поліна не люблять холод, і вважають за краще жити в теплішій країні.

"Ми дуже любимо Америку і хотіли тут побути довше. Приємна погода, і ми не любимо сніг, - зауважила дружина Ступки. - Щодо постійного місця проживання - були такі думки. Якщо й ухвалимо рішення отримати документи для проживання, то доведеться часто перетинати океан. Думаю, Діма приїде раніше, у нього попереду проєкти та зйомки, я поки що залишусь тут, пережду зиму, а там буде видно. Зараз ведемо роботу віддалено в Україні, контролювати бізнес нам вдалося, моя команда чудово справляється".
Одружені Дмитро Ступка та Поліна Логунова з березня 2016 року. В них підростає донька Богдана, якій у квітні виповниться 5 років. Цікаво те, що в лютому минулого року з'явилися чутки, що подружжя може розлучитися. Акторові не сподобалося бажання дружини бути маленькою дівчинкою, за яку треба все вирішувати.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...