"Ми дуже любимо нашу маму": Віктор Павлік після сварки з молодою дружиною зворушив мережу зізнанням (фото)

Український співак Віктор Павлік після серйозної сварки з молодою дружиною Катериною Реп'яховою публічно зізнався їй у коханні, повідомляють Патріоти України.

Музикант опублікував фото з сином у своєму Instagram та написав:

"Улюблений Михасик. Синочку, я тебе дуже люблю. Ми дуже любимо нашу маму".

Багатьох підписників дуже зворушило і фото, і зізнання.

Днями Реп'яхова у сльозах натякнула на розлучення з Павліком. "Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо разом. Я одна в цій війні".

До цього вона подала позов до суду проти колишньої дружини Віктора Павліка Лариси Созаєвої. Але суд відхилив її заяву через неправильно подані документи. Крім того, співак не підтримує позицію нинішньої дружини. Швидше за все, саме це і стало причиною їхньої сварки.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...