"Ми любимо один одного": Дзідзьо здивував заявою про стосунки з колишньою дружиною

Музикант розповів, що залишив колишній дружині розкішну квартиру в центрі Києва.

Український артист Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома) вперше прокоментував чутки про возз'єднання з колишньою дружиною, співачкою Ярославою Притулою, відомою під сценічним псевдонімом SLAVIA. Відповідну заяву він зробив у програмі "Зоряний шлях", передають Патріоти України.

За його словами, ні про яке возз'єднання мови не йде. "Зараз сам. Насправді ми любимо один одного, поважаємо, найголовніше, але...", – зазначив він.

При цьому музикант розповів, що залишив розкішну квартиру екс- дружині у центрі Києва: "Це дуже гарна квартира. Ти виходиш, і видно озеро. Це 150 квадратів. І я віддаю її Ярославі".

Крім того, Дзідзьо зізнався, що не вітає "оголені" знімки Ярослави: "Я б робив трохи по-іншому. Але це її життя, і вона має право робити все, що хоче".

У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя. Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...