"Ми любимо один одного": Дзідзьо здивував заявою про стосунки з колишньою дружиною

Музикант розповів, що залишив колишній дружині розкішну квартиру в центрі Києва.

Український артист Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома) вперше прокоментував чутки про возз'єднання з колишньою дружиною, співачкою Ярославою Притулою, відомою під сценічним псевдонімом SLAVIA. Відповідну заяву він зробив у програмі "Зоряний шлях", передають Патріоти України.

За його словами, ні про яке возз'єднання мови не йде. "Зараз сам. Насправді ми любимо один одного, поважаємо, найголовніше, але...", – зазначив він.

При цьому музикант розповів, що залишив розкішну квартиру екс- дружині у центрі Києва: "Це дуже гарна квартира. Ти виходиш, і видно озеро. Це 150 квадратів. І я віддаю її Ярославі".

Крім того, Дзідзьо зізнався, що не вітає "оголені" знімки Ярослави: "Я б робив трохи по-іншому. Але це її життя, і вона має право робити все, що хоче".

У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя. Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...