"Ми називали метаквалон "розсувальником ніг": Дівчата Playboy розповіли, як Х'ю Хефнер давав їм наркотики (відео)

Життя дівчат у маєтку видавця Playboy Х'ю Хефнера було далеким від безтурботної казки. У документальному серіалі "Secrets of Playboy" колишні подруги покійного Хефа розповіли про наркотики, які робили їх беззахисними перед гостями головного плейбоя Америки, передають Патріоти України.

"Хеф вдавав, що в будинку не вживають наркотиків, але це була просто брехня. Метаквалон постійно використовувався для сексу, - розповіла Сондра Теодор, яка жила у маєтку Playboy з 1976 по 1981 рік. - Зазвичай ви просто приймали половину таблетки, але якщо випити дві, то знепритомнієш. Була така спокуса, і чоловіки знали, що вони можуть змусити дівчат робити все, що хочуть, якщо дати їм метаквалон".

Колишня помічниця та секретарка Хефнера Ліза Лавінг Барретт підтвердила, що жінкам давали снодійний засіб, одним із ефектів якого є підвищення статевої функції. "Метаквалон був тим, що ми називали "розсувальником ніг". У цьому весь сенс. Це було необхідне зло для вечірок", - сказала Баррет, яка працювала на магната з 1977 по 1989 рік.

Документальний серіал "Secrets of Playboy" телекомпанії A&E Networks вийде на початку 2022 року. Його творці пообіцяли дослідити "темну реальність, приховану під глянцевим фасадом імперії Playboy Х'ю Хефнера".

"Протягом майже шести десятиліть Хефнер тримав у вузді Playboy. Тепер, через чотири роки після його смерті, інсайдери, колеги, керівники та співробітники готові поділитися повною історією про те, яким насправді було життя у Playboy", - йдеться у описі.

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...