"Ми не класична "зіркова пара": Світлана Тарабарова відповіла на закиди щодо відстрочки чоловіка від армії

Українська співачка Світлана Тарабарова відповіла на закиди українців щодо бажання її чоловіка – продюсера Олексія Бондара – тікати за кордон в час війни. Вона повідомила, що він живе зараз в Україні й виїжджати нікуди не планує, хоч і має можливість, передають Патріоти України

Річ у тому, що родина виховує трьох неповнолітніх дітей, а найменшій донечці – лише 1,5 місяці. Через це Олексій Бондар не підлягає мобілізації й міг би безпроблемно виїхати за кордон. В інтерв'ю українським медіа Тарабарова відповіла, що за 2,5 роки повномасштабної війни продюсер не покинув країну і живе разом з родиною.

"Хейтери на те й хейтери. Було багато закидів, що третя дитина потрібна, щоб виїхати за кордон, проте зараз Поліні вже 1,5 року, а наша сім'я в повному складі вдома. Напевно, це найкраща відповідь", – пояснила вона.

Зокрема, співачка пригадала, як з початком війни з Росією у 2014 році їздила із чоловіком на фронт підтримувати наших військових.

"Для нас із чоловіком війна почалася 2014 року, коли ми замість кар'єри в Москві поїхали на схід із концертами для наших військових. Наш перший виступ був 8 березня 2014 року, ще навіть до офіційного оголошення АТО. І незмінно з 2014 року всі мої виступи для військових організовує мій чоловік", – сказала вона.

Світлана Тарабарова зазначала, що на той час могла виїхати до Москви й будувати пісенну кар'єру там. Ба більше, у РФ там досі живе рідний дядько по маминій лінії. Утім, після початку повномасштабної війни вона вирішила розірвати з ним зв'язки.

Варто зазначити, що чоловік співачки маже ніколи не з'являється в мережі й на різних заходах з дружиною, тому що не любить публічності. До слова, подружжя разом вже 8 років.

"Ми не класична "зіркова пара", чоловік не любить публічності, можливо, це і є запорукою міцних стосунків. Хоча скільки родин – стільки історій, а ті випробування, які проходять сім'ї в ці дні, напевно, найстрашніші. До таких викликів нас не готували..." – зазначала артистка.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...