"Ми не сварилися": Популярний український актор вперше назвав причину розриву з дружиною (відео)

Український актор, учасник "Танців з зірками" Костя Войтенко вперше назвав причину розставання з дружиною Валентиною. Про це стало відомо із чергового випуску "Світського життя", передають Патріоти України.

За словами Войтенка, вони не били гучно горщики, а були змушені роз'їхатися через певну причину. "Ми не роз'їхалися, мовляв: все, я туди, ти сюди. Ми роз'їхалися не тому, що ми посварилися, а тому що так нам зараз комфортніше. У мене дуже зараз напружений графік і ми просто не можемо, ми заважаємо одне одному", - пояснив артист.

Він підтвердив слова Валентини, що вони на межі розлучення з літа, однак мешкати окремо стали пізніше. Також Войтенко вперше назвав причину їхнього конфлікту. "Якщо глобально і чесно: не чесність на самому початку. Ну, коли ти додумуєш за людину, що вона може бути ось такою, коли ти не приймаєш її такою, яка вона є, хочеш переробити її", - зізнався актор.

Попри складний період у стосунках, Костянтин має змогу бачитися з донькою коли захоче – Валентина не перешкоджає їхнім побаченням.

Джерело: ТСН.ua

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...