"Ми облажалися, і глядачі це помітили": Зірки "Кварталу 95" розповіли про "пікантні" ситуації на сцені

Зірки жіночого складу "Кварталу 95" розповіли про "пікантні" ситуації і казуси, які траплялися з ними на сцені, і як з них довелося викручуватися. Подробицями поділилися гумористки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Тетяна Песик і Ірина Гатун, учасниці Improv Live Show, що виходить на сайті і на YouTube Нового каналу, передають Патріоти України.

Ірина Сопонару говорить, що одного разу забула текст прямо на сцені. Причому цей номер вона грала не раз і прекрасно її знала. "Я облажалася, коли забула текст на сцені. У концерті був номер, який до цього вже грала двісті тисяч разів. І ось виходжу на сцену і розумію, що взагалі не знаю, що далі говорити. Просто вирізала шматок номеру і продовжила з того моменту, з якого пам'ятала. Це був сюрприз для моїх партнерів", - поділилася з нами Ірина.

Тетяна Песик каже, що імпровізація - не найсильніша її сторона. Одного разу такий казус затягнувся хвилини на дві, глядачі всі помітили, але, на думку гумористки, їм це навіть "зайшло".

"Пам'ятаю, якось ми знімали концерт в Одесі. До речі, я грала якраз великий і дуже однотипний номер з Валиком Міхієнком. В один момент ми просто встали і почали дивитися один на одного з питанням в очах, хто повинен говорити далі якісь слова. Пауза затягнулася десь до двох хвилин. Потім ми почали потихеньку накидати жарти, і якось вирулили. Це вийшло смішно. Люди зрозуміли, що сталося, але їм це навіть більше "зайшло", - розповідає Таня.

А ось Ірина Гатун зізнається, що імпровізувати їй набагато простіше, ніж вимовляти завчений текст на камеру. І не дивно, адже вона актриса театру імпровізації "Чорний квадрат", де тексту взагалі немає.

"Як з'являються теми для вистав? Наприклад, їду я в театр, по дорозі попадається якась цікава ситуація, запам'ятовую, а потім вставляю цю розповідь у виставу, - ділиться актриса. - Але ще є кіно, де текст - це текст. Його треба вчити. Для мене це ще те випробування. Пам'ятаю, знімали серіал, де треба було сказати три дуже незвичайних імені. Як не старалася, не змогла їх вивчити. І ось на зйомках ми зробили більше десяти дублів. Все марно. Вже було не до сміху, команда почала злитися. І ось в один з дублів я видала, нарешті, ці слова, а хтось на знімальному майданчику засміявся. І, зрозуміло, що був брак по звуку. Все почали заново".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...