"Ми пережили цей авіаудар, він був дуже несподіваним": Дікусар потрапив під ракетний обстріл

Український хореограф Дмитро Дікусар близько тижня тому зазнав авіаудару по його частині. Але завдяки злагодженій роботі багатьом вдалося врятуватися, передають Патріоти України.

Учасник "Танців з зірками" Дмитро Дікусар продовжує захищати Україну. Днями він вийшов в ефір "1+1" і розповів про авіаудар, який зазнав його частину тиждень тому. Хореограф поділився, що обстріл стався ще в перші дні навчання. Завдяки злагодженому процесу вдалося уникнути втрат.

"Ми пережили цей авіаудар, він був дуже несподіваним. Це було буквально перші кілька днів, ніхто не був готовий. Але всі спрацювали дуже злагоджено, тому що знають куди прийшли, навіщо прийшли і навіщо", - зазначив Дікусар. Хореограф зазначив, що після підлого російського авіаудару їх бойовий дух тільки зміцнів.

"Наш бойовий дух дуже високий і ми робимо все, що можемо все, що в наших силах. Я хочу, щоб всі українці знали, що ми разом, всі перед Богом рівні, всі будемо битися до Останнього москаля", – додав він.

Нагадаємо, Дікусар разом з іншими солдатами опинився під авіаударом балістичних ракет. "Завдяки Богу, професіоналізму наших командирів і злагодженій роботі кожного солдата, майже всім вдалося вибратися з цього пекла і швидко передислокуватися. Тому, якщо у цих в**лядків було бажання знищити або налякати нас, то вони сильно помилилися! Єдине, чого вони домоглися, готових брати в полон цих ... (ми не знали, їхали на вчення) стало значно менше ... Слава ВСУ! Слава нації! Наш прапор підгорів, але витримав!", - написав тоді хореограф.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...