"Ми пів року обговорювали цю процедуру": Оксана Білозір відверто зізналася, чи підтримує стосунки з колишнім чоловіком після гучного розлучення

Співачка Оксана Білозір, яка минулоріч розлучилася зі чоловіком, музикантом Романом Недзельським, зізналася, чи підтримує нині з ним стосунки. Виконавиця каже, що ексчоловік уникає спілкування з нею, однак вона впевнена, що поновлення дружніх стосунків – питання часу, передають Патріоти України.

За словами Білозір, у дітей та онуків колишнього подружжя наразі навпаки – дуже теплі стосунки з Недзельским. Про це артистка розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

Оксана Білозір – мама двох синів. Старший Андрій – від першого шлюбу з легендарним композитором Ігорем Білозіром, Недзельський став вітчимом для хлопчика у шість років, той називає його татом. Молодший Ярослав – спільний син колишнього подружжя. Роман Недзельский та Оксана Білозір прожили разом у шлюбі 33 роки. Роман молодший від Оксани на 10 років.

"Роман уникає спілкування зі мною, – зізнається співачка. – Але це таке, тимчасове. Думаю, все налагодиться, бо в нас діти, онуки. Вони їздять до нього в гості, мають гарні стосунки. І Роман – дуже хороша людина. Багато всього знає, вміє до ладу розказати. В нього велике коло друзів, які його люблять, шанують. Має своє комфортне середовище. У нашому середовищі теж комфортно. Як йому, так і мені. Тому я не бачу проблем, просто потрібен час".

Оксана Білозір стверджує, що новина про те, що вона хоче розлучитися, не стала "громом серед ясного неба" для Романа, як він розповідав в інтерв’ю: "Ми пів року обговорювали цю процедуру. Я хотіла це зробити тихо, не привертаючи зайвої уваги, але сталося так, як сталося".

Співачка продовжує спілкуватися з мамою колишнього, яка довгий час мешкала разом з артисткою: "Вона залишалася жити зі мною, коли Роман вже мешкав окремо. Зараз вона переїхала до сина. Днями святкувала день народження. Я телефонувала, гарно поговорили".

Джерело: Обозреватель

"Попереду ще довгий шлях": Принц Вільям прокоментував стан хворої на рак Кейт Міддлтон після закінчення хіміотерапії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:54

Принц Уельський поділився свіжими новинами про стан здоров'я його дружини Кейт Міддлтон, хворої на рак. Нещодавно герцогиня заявила, що завершила 9-місячний курс хіміотерапії. Вільям відвідав громадську початкову школу "Швейцарська долина" в Лланеллі, ...

Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:28

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артист...