"Ми проводили разом багато часу": Відомий актор вперше розповів про стосунки з Ксенією Мішиною

Український актор театру і кіно Влад Нікітюк дав відверте інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях", в якому розповів про стосунки з популярною актрисою, головною героїнею першого сезону реаліті "Холостячка" Ксенією Мішиною, передають Патріоти України.

Навколо зіркових акторів ходили чутки про їхній роман. А всьому виною їх робота. Так, вони періодично знімаються в одних серіалах. А також у першому сезоні "Холостячки" Влад був присутній на одному з випробувань для чоловіків. У кадрі вони з Мішиною нібито грали свої серіальні ролі, а потім скріпили все це пристрасним поцілунком в губи. Але, як виявилося, особистих стосунків у них немає і ніколи не було.

"Ми якийсь час з нею (Ксенією Мішиною, - ред.) дружили. Я пам'ятаю її ще до слави. Ми дуже багато спілкувалися з нею з приводу того, як в цій професії чогось домогтися. Ми багато часу проводили разом, але тільки як друзі. І ми часто разом працювали. Зараз ми менше спілкуємося", - сказав Влад.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...