"Ми реально падали": Популярний український телеведучий розповів про політ в Єгипет, який перетворився на кошмар (фото)

Телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною Юлією, доньками Лолою та Алісою, сином Нілом, мамою та тещею поїхали у відпустку в Єгипет. Зокрема, під час перельоту родина пережила стрес та вони були впевнені, що літак розіб'ється. Про це ведучий розповів на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

За його словами, він запідозрив недобре, коли побачив, що обідок ілюмінатора біля нього був погано закріплений та хитався.

"Ми реально падали з неба на землю. Я ледве отямилася. Пережила такий шок. Ми потрапили в повітряну яму, але не звичайну, а якусь гіпер-довгу. Мені здавалося, ми летіли вічність вниз. Я тримала на руках манюню. Аліса плакала, Лола плакала, інші діти кричали. Поки прилетіли, ми посивіли", - написала дружина Юля.

Окрім того, в аеропорту Шарм-ель-Шейха на сім'ю чекало нове випробування. Зокрема, були натовпи народу, величезні черги та повна відсутність сервісу. Також, аби забрати багаж, їм знадобилося дві години. Тому, після важкого перельоту сім'я сподівається, що неприємних сюрпризів більше не буде.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...