"Ми слухали музику та танцювали всі разом": Мілла Йовович висловилася про важкохворого Брюса Вілліса та зв'язок з його родиною

Голлівудська акторка Мілла Йовович прокоментувала роботу з актором Брюсом Віллісом на одному знімальному майданчику, передають Патріоти України.

Знаменитість пригадала, як свого часу разом з Брюсом зіграла в "П'ятому елементі". Як зізнається Мілла виданню People, це була одна з найяскравіших робіт за її кар'єру. І додала, що така співпраця з Брюсом видалася особливою.

"У нашому житті поміж дрібницями, невдачами, розчаруваннями та всім іншим є місце для блискучих моментів. Знімання з Віллісом були одним із тих яскравих моментів за моєї кар'єри та життя. Загалом, це вплинуло на мене не тільки, як на акторку, але й людину. Це був особливий момент і особливий персонаж", - розповіла акторка.

Втім, за словами Йовович, коли вони знімалися у фільмі 1996 року, більш за все вона любила проводити час з трьома дітьми Брюса. Зокрема, акторка назвала себе "нянею" Румер, Скаут і Таллули. І зазначила, що іноді вони збиралися у когось в гостях і просто веселилася всі разом.

"Оскільки Вілліс був трошки старшим за мене, я більше товаришувала з його дітьми та Демі Мур (його ексдружиною – прим. ред.). Вони могли приїхати в гості. Ми слухали музику та танцювали всі разом. Я була за старшу сестру. Вони такі чудові дівчата. Вони у таких теплих стосунках з Демі, і мені це подобається. Я дивлюся на них як на сім'ю і просто думаю, що те, що вони створили, дійсно неймовірне", - додала зірка.

Зазначимо, два роки тому в Брюса Вілліса діагностували лобово-скроневу деменцію. На жаль, хвороба зірки прогресує. Втім, медикаментозного лікування цієї недуги поки немає.

Мабуть, після "Євробачення" дуже хоче зніматись в кіно: Jerry Heil в Каннах позувала топлес у компанії іменитого режисера

вівторок, 21 травень 2024, 8:05

Українська співачка Jerry Heil одразу ж після "Євробачення-2024" вирушила ще на один масштабний та важливий культурний захід. Зокрема, артистка поїхала на Каннський кінофестиваль. Виконавиця взяла участь у благодійному заході на підтримку України. Окрі...

"Можливо, щось не так": Євгенія Власова пояснила, чому зникла зі сцени на понад 10 років

вівторок, 21 травень 2024, 5:58

Українська співачка Євгенія Власова назвала причину своєї відсутності на сцені протягом останніх 15 років.Як зізнається Євгенія, у певний період вона зрозуміла, що все довкола їй натякає про музичну перерву. До того ж артистка почала свою співочу кар'є...