"Ми сиділи на підлозі з валізами і просто ридали, тримаючи один одного за руки. Але було розуміння того, що це потрібно закінчити": Алан Бадоєв вперше розповів про розлучення з Жанною (відео)

Популярний український кліпмейкер, режисер і продюсер Алан Бадоєв був у шлюбі з Жанною Бадоєвою дев'ять років, але в 2012 році пара розлучилася. 40-річний артист згадав, як проходило їх розставання, і розповів про почуття до колишньої дружини. Він розговорився в новому випуску YouTube-шоу "Іспит" з Машею Єфросиніною, передають Патріоти України.

Зазначимо, що колишньому подружжю вдалося зберегти теплі стосунки. Вони досі міцно дружать і оточують батьківською любов'ю спільну дочку Лоліту і сина Жанни від першого шлюбу Бориса. Однак процес розставання виявився для них серйозним випробуванням. Бадоєв згадує, що йому нелегко було прийняти рішення про розлучення. Але вони розуміли: розставання не уникнути.

"У нас були вечори, коли ми сиділи на підлозі з валізами і просто ридали, тримаючи один одного за руки. Але було розуміння того, що це потрібно закінчити. Тому що пристрасть пройшла, далі були б тільки сварки. У нас діти - вони не повинні це бачити. Вони повинні бачити тільки любов. Ми входили в цей шлюб через неймовірну дружбу. Нам було важливо залишитися друзями і для дітей, і для себе", - поділився режисер.

Нагадаємо, що Алан і Жанна були знайомі ще зі студентських років. У ті роки Жанна була одружена з Ігорем Кураченком. Однак незабаром після народження сина Бориса чоловік пішов з сім'ї. Бадоєв став другим чоловіком Жанни і замінив малюкові батька, а незабаром у них народилася і спільна дочка Лоліта.

Алан дуже вдячний колишній обраниці за спадкоємців і натхнення, яке вона йому подарувала. Адже вони разом працювали над першими сезонами шоу "Орел і решка", яке стало шалено популярним.

"Жанна - просто неймовірна жінка, вона навчила мене дивитися на світ інакше, перевернула цей світ і навчила, як жити потрібно по-справжньому! Вона надихнула і додала в мій внутрішній світ, напевно, половину того, що там є! Її легкості буття хотілося наслідувати завжди", - відгукується із захопленням про колишню дружину Бадоєв.

Зараз 45-річна телеведуча щаслива в третьому шлюбі з Василем Мельничиним. Чоловік відвіз обраницю та її дітей до Італії. Алан же як і раніше самотній.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...