"Ми вас рятуємо від вашої хунти": Камалія розповіла, чого наслухалася від Кіркорова, Лорак і своєї тітки

Співачка Камалія намагалася розповісти правду про те, що відбувається в Україні своїм знайомим і рідним, але їх реакція шокувала співачку, передають Патріоти України.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" Камалія розповіла, що у неї є тітка, яка проживає в Москві. Камалія подзвонила родичці, щоб донести правду, але у відповідь чула тільки історії про "бандерівців" і "нацистів".

"Я їй подзвонила в перший же день війни. Вона сказала"Ми вас рятуємо від вашої нацистської хунти". Який нацистської хунти? "Ну вас же утискають, російськомовних вбивають", - розповіла Камалія. - Я кажу "нема у нас нацистів. Я можу розмовляти російською мовою, хтось може зі мною спілкуватися українською мовою, ми один одного розуміємо". А вона як зомбі, - зізналася співачка.

Камалія також додала, що намагалася достукатися до колег по сцені, які мовчать про війну в Україні – Ані Лорак, Філіпа Кіркорова. Але ніхто з них не відреагував. Більш того, Лорак, яка родом з України, видалила свій профіль в Instagram.

"Я не бачу, щоб Ані Лорак висловлювалася. Я бачу, що там стіна така ... я говорила, я питала, я якось пробувала донести до них цю інформацію. Але ні. Там просто зомбі-апокаліпсис. Таке враження, що вони всі зомбовані", - підсумувала Камалія.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...