"Ми всі залишилися без чоловіків": Сестра Ротару розповіла про її самопочуття та зізналася, коли вони востаннє були в Криму (відео)

Софія Ротару з сестрою Аурікою. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official.В інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE сестра Софії Ротару Ауріка розповіла про її самопочуття та зізналася, де зараз проживає артистка. У пресі часто з’являються чутки про тяжку хворобу Софії Михайлівни. Співачка рідко дає концерти та не відвідує світські заходи, передають Патріоти України.

«Слава Богу, все плітки. Все життя, коли вона була худорлява, писали, що в неї туберкульоз. Писали навіть, що „померла“. Господи, люди, вам нічого робити? Дякувати Богу, вона здорова і проживе ще довго. Це просто плітки, гармату хтось пускає. Я не знаю, кому це потрібне. То її заміж видають, то вона хворіє. Це просто пушка. Нехай навіть люди не гадають. Все добре», — каже Ауріка Ротару.

«Вона весь час тут. Живе у Конча-Заспі. У них будинок з сином Русланом та невісткою Світланою. Вона любить тишу, рибалку. Часто зустрічаємось й граємо у преферанс. У нас чотири сестри, і всі залишилися без чоловіків», — прокоментувала артистка.

Ауріка Ротару також розповіла, коли востаннє їздила до Криму. «Це було у 2012 році, їздила на Crimea Music Fest. А Софія вже років шість там не була. Villa Sofia закрита. Все стоїть. До найкращих часів. Чекаємо на повернення Криму», — розповіла співачка.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...