"Ми вже знаємо, які будуть плаття і кільця": Павло Зібров ошелешив заявою про весілля

Павло Зібров зізнався, що готується до весілля своєї дочки Діани, яка вже 5 років зустрічається зі своїм коханим. Народний артист України зізнався, що через пандемію торжество все ніяк не проведуть. Про це він розповів за кулісами шоу "Музична платформа. Найкраща пісня року" на телеканалі "Україна", передають Патріоти України.

"Не хочеться, щоб там було 20 або 30 гостей. Хочеться трохи більше, щоб і друзі з шоу-бізнесу прийшли. Ми вже знаємо, яке у Діани буде плаття, які обручки - це дизайнерська робота, тому що вона все-таки в колі художників виросла", - заявив співак. Зібров також розповів про те, що в 2022 році його дочці виповниться 25 років. Сім'я теж обов'язково відзначатиме цю подію. На свято планують запросити і друзів, і співробітників Діани. Дівчина працює піар-директором свого батька. Зібров зізнався, що вона іноді його перукар, візажист, і навіть SMM-фахівець.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...