"Ми з чоловіком з нетерпінням чекаємо": Вагітна Меган Маркл в яскраво-червоній сукні з'явилася на новому відео

Вагітна Меган Маркл з'явилася на новому відео в яскраво-червоній сукні. Дружина принца Гаррі в червні повинна народити дівчинку, і вона активно підтримує кампанію з вакцинації від коронавірусу. На відео Меган згадала майбутню дочку і висловилася про права жінок, передають Патріоти України.

Відео з 39-річною дружиною принца Гаррі з'явилося у фільмі, присвяченому зоряному концерту Vax Live: the Concert to Reunite the World, проведеному 2 травня. На сцені крім світових зірок виступив і принц Гаррі. Меган на подію не з'явилася, зате записала відеопослання.

На ній була вдягнена яскраво-червона сукня з маками. Мабуть, таким вбранням вона хотіла вшанувати дні пам'яті жертв Другої світової війни. Адже саме червоний мак є символом пам'яті жертв усіх військових і цивільних збройних конфліктів, починаючи з 1914 року.

Меган висловилася за право доступу до вакцини від коронавірусу всім людям у світі. Особливо, це стосується жінок, які "сильно постраждали від цієї пандемії". Вона розповіла, що мільйони жінок втратили роботу в США з початку пандемії.

"Ми з чоловіком з нетерпінням чекаємо швидкого народження дочки. Це почуття радості, яке ми поділяємо з мільйонами інших сімей по всьому світу. Коли ми думаємо про неї, ми думаємо про всіх молодих жінок і дівчат по всьому світу, яким потрібно дати можливості і підтримку, щоб вести нас вперед", - заявила Меган.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...