"Ми знайомі дуже давно. Ми навіть не були друзями": В'ячеслав Узелков вперше розповів про свою нову кохану

'ячеслав Узелков дав рідкісне інтерв'ю, вперше розповівши про своє особисте життя після розлучення з Мариною Боржемською. У шлюбі боксер прожив 22 роки і не був готовий заводити нові відносини. Але все склалося само собою, передають Патріоти України.

В'ячеслав Узелков та Марина Боржемська розлучилися у 2018 році, а цього року стало відомо, що український спортсмен зустрічається з іншою жінкою. Боксер зізнався, що поки що не хоче показувати свою кохану, бо вже одного разу обпікся, виставляючи свої стосунки напоказ. Саме тому він не показує обличчя своєї дівчини та не називає її імені, проте не заперечує, що в нього в житті з'явилася жінка.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" В'ячеслав Узелков розповів, що його обраниці трохи більше за 30 років і познайомилися вони у спортзалі.

"Ми знайомі дуже давно. Ми навіть не були друзями, ми просто бачилися у залі та віталися. І все", - зазначив спортсмен.

Тренер шоу "Зважені та щасливі" зрідка публікує спільні з дівчиною фото, проте на них можна побачити лише деякі її частини тіла. Говорячи про те, чому він не хоче ділитися своїм щастям зі світом, В'ячеслав Узелков відповів:

"Одного разу я вже кричав на весь світ, що я люблю. Зараз уже ніхто не знатиме. Це моя ідея – приховувати стосунки. Це я хвилююся, тому що не хочу, щоб знову з'явилася така, як Марина".

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...