"Миючись херсонською водою, ви вмиваєтеся кров'ю дітей України": Дружина Усика присоромила кримчан

Дружина чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO Олександра Усика вкотре звернулася до жителів Криму, які підтримують російських окупантів, передають Патріоти України.

Катерина Усик, яка від початку повномасштабного російського вторгнення розповідає світові про звірства загарбників із РФ, присоромила жителів Криму.

Дружина зіркового боксера наголосила, що кримчани, які купують продукцію з окупованих Росією територій, також стають співучасниками військових злочинів країни-агресорки.

"Пам'ятайте, кримчани! Насолоджуючись полуничкою і радіючи дешевим цінам, ви бруднитеся українською кров'ю. Миючись херсонською водою, ви вмиваєтеся кров'ю дітей України. Ще раз, бумеранг ніхто не скасовував.

Я вірю, що за все треба буде відповісти. Ви все знаєте. Знаєте, що нас убивають. Кожна людина, яка підтримує вбивство українця - буде покарана. Не нами. Богом. Ви перетворили наші життя на порожню яму, до якої самі й потрапите", - написала Катерина на своїй сторінці в Instagram.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...