Минула чверть століття: Перша фотосесія гурту "Океан Ельзи" у рідному Львові, як це було

ОЕ

Перша фотосесія популярного рок-гурту "Океан Ельзи" була зроблена 1996 року у Львові. Про це повідомляє онлайн-медіа про музику "Слух", повідомляють Патріоти України.

"Океан Ельзи, перша фотосесія, 1996 рік. Згодом гурт переїде зі Львова до Києва та запише дебютний альбом "Там, де нас нема", - йдеться у підписі фотографій.

Фотографом цієї цікавої фотосесії став відомий львівський митець Віллі Фургало. Його фотоархів налічує понад 15 000 світлин. Сучасники вважають Віллі легендою львівського мистецького андеґраунду 1970–1990-х років.

На фотографіях Віллі Фургало учасники гурту "Океан Ельзи" веселяться та дуркують на фоні львівських вулиць та дерев.


Фото: Віллі Фургало

Довідково. Океан Ельзи – один з найпопулярніших українських гуртів сучасної історії. Рок-гурт заснували 12 жовтня 1994 року у Львові. Незмінним лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Публіка та критики неодноразово визнавали "Океан Ельзи" найкращим рок-гуртом та найкращим концертним гуртом пострадянських країн та Східної Європи.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...