"На батька схожий": Катерина Кухар повідомила про поповнення в сім'ї та показала крихітк (фото)

Третя "дитина" таки з'явилася в родині Катерини Кухар. Успішна українська балерина розповіла про поповнення після чуток про свою вагітність, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм прима-балерина Національної опери та балету опублікувала дві фотографії, зроблені в день народження її єдиної дочки. 21 листопада Насті виповнилося 7 років. Також Катерина Кухар та Олександр Стоянов виховують сина Тимура – дитину танцівниці від першого шлюбу.

"Зазвичай, будь-який ранок починається з кави… але сьогодні щось пішло не так…. На семиріччя дочки мій чоловік вирішив зробити "МЕНІ" подарунок і поповнив нашу сім'ю третьою дитиною! Моя маленька доросла дівчинка, ширяй по цьому життю вільно і легко і нехай кожна твоя мрія здійснюється (як сьогодні)", - зазначила у публікації зіркова матуся.

У кадрі Катерина Кухар постала разом із дочкою у спортивних костюмах, тримаючи в руках чарівного цуценя породи мальтипу (таку ж крихітку цього року собі завела Ані Лорак). Шанувальники привітали зіркове сімейство з поповненням, а також жартома зазначили, що "дитина" схожа на батька, а також посміялися з того, що недовго балерина була вагітною.

"Так, це вже точно - третя дитина!", "Ви навіть не уявляєте, яке кохання у вас з'явилося", "Не дуже довго, Катерино, ви були при надії. Вітаю з поповненням! На батька схожий", "З поповненням. Таке миле диво", "Яка милота", - пишуть фанати.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...