На честь 10-ї річниці весілля: Кейт Міддлтон та принц Вільям влаштували романтичну фотосесію

Рівно 10 років тому, 29 квітня, принц Вільям та Кейт Міддлтон стали чоловіком та дружиною. На честь річниці весілля герцог та герцогиня Кембриджські поділилися новими фотографіями, зробленими біля Кенсінгтонського палацу, повідомляють Патріоти України.

Знімки з'явилися на офіційній сторінці королівської пари в Instagram, і на них подружжя виглядають радісними та щасливими. Кадри були зроблені цього тижня британським фотографом Крісом Флойдом.

Він розповів, що недавно вперше потрапив до Кембриджу, де йому пощастило познімати Кейт і Вільяма.

"Нещодавно я вперше в житті відвідав Кембридж. В той же день за дивним збігом мене попросили сфотографувати герцога і герцогиню Кембриджських на їх десяту річницю весілля. Було дуже приємно провести з ними час у Кенсингтонському палаці, тим більше що герцогиня досить захоплений фотограф. З річницею! ", - написав фотограф у себе на сторінці.

Для романтичної фотосесії герцогиня вибрала легку сукню небесно-блакитного відтінку, а онук Єлизавети II був одягнений в темно-сині штани та джемпер схожого відтінку.

Весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон відбулося 29 квітня 2011 року. В той день у Великобританії було оголошене державне свято, і близько мільйона британців вишикувалися вздовж маршруту між Вестмінстерським абатством та Букінгемським палацом, щоб подивитися на розкішну весільну процесію майбутнього спадкоємця престолу.

Під час церемонії Кетрін була одягнена в білу мереживну сукню британського дизайнера Сари Бертон, а її голову прикрашала тіара, що належить королеві. Принц Вільям, який має почесне звання полковника ірландської гвардії, був у парадній військовій формі, що відповідає цьому званню.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...