На честь Дня закоханих: Слава Камінська позувала в прозорому боді (фото)

Слава Камінська днями представила свій перший сольний альбом, в який увійшла навіть одна авторська композиція співаки – текст і музику написала вона сама. Артистка вирішила поцікавитися, чи припав її музичний матеріал до смаку шанувальникам. Зробила вона це в оригінальній формі, запостивши в Instagram фото в спокусливому образі, передають Патріоти України.

Слава постала в повністю прозорому ажурному боді з червоним ліфом від українського дизайнера Дар'ї Донець - ціна ефектного і провокаційного ансамблю становить 190 доларів (близько 5 340 грн.). Вона доповнила лук червоною спідницею-олівцем з еко-шкіри від бренду Savrr Sparkling Clothes за 1500 грн, і довершила образ червоними ботильйони на шпильці.

Камінська зібрала волосся у високу зачіску і випустила пару пасом на обличчя. Вона пристрасно дивиться в камеру, розташувавшись на світлому дивані.

Шанувальники оцінили гарячий образ співачки і її сольний альбом, вони порівняли Славу із зіркою "Величного століття" Мер'єм Узерлі. "Ого красуня", "Подумала, що це Мер'єм Узерлі. Наша Хюррем", "Неймовірна", - писали юзери.

До слова, на діджитал обкладинці альбому Слава з'явилася в спокусливому ефектному образі. Лакові довгі рукавички, чорне корсетне плаття на тонких бретелях з відкритим декольте створили образ фатальної красуні.

Її мідне волосся укладене в голлівудські локони, макіяж очей підкреслив глибину погляду, на губах - нюдова помада.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...